4 stemmen, een gezonde dosis humor en de authentieke nummers van De Strangers in een fris jasje gestoken. Dat is 4TACT, een hommage aan onze Antwerpse helden. Zing mee met hun grootste hits, ambiance verzekerd !

Welkom bij De Strangers Tribjoet Show.

Vier ervaren zangers met even veel unieke stemmen die met hun De Strangers Tribjoet Show een hommage brengen aan hun Antwerpse helden. Laat ons even duidelijk zijn, een hommage en dus zeker geen kopie. De heren zijn er zich namelijk van bewust dat het legendarische combo uit Antwerpen imiteren niet alleen onmogelijk is, maar ook afbreuk zou doen aan de muzikale erfenis van hun idolen.

En dus brengt 4TACT de grootste Strangers-hits (wie kan er niet meezingen met Antwârpe, Oh, mijne blauwe geschelpte en Bij de rijkswacht ?) in een heel eigen jasje, met veel respect voor het origineel, inclusief een gezonde dosis humor. De Strangers Tribjoet Show zal sprankelen en voor heel wat ambiance zorgen, want op dat vlak wil 4TACT De Strangers wel degelijk imiteren. Check ook zeker YouTube, Facebook en Spotify!