Christophe Stienlet is vooral gekend als tv figuur, acteur, impro speler, Foute vriend  en presentator.   Maar hij behoort ook tot de entourage van De Rode Duivels & Red Flames als de exclusieve stadion omroeper.  Vanuit deze ervaring heeft hij wel het één en het ander te vertellen over deze voetbalhelden.

“Binneuh!” is een voorstelling met backstage info, grappige en interessante situaties, anekdotes, overwinningen en ontgoochelingen.  Letterlijk binnenkijken in de wereld van onze nationale voetbalhelden.

Is Courtois echt dé grootste?  Hoe sexy is Wullaert?  Wie is nu écht de beste: De Bruyne of Hazard? Hoe luid kan Serneels roepen naar zijn Flames?  Is Henry nu al Belg?  Lukaku – hoe sterk kan een mens zijn? Is Paul Van Himst dé grootste der Duivels?  Die technische staff – wie, wat, waarom?  De omroeper – hoe luider hoe beter? Met een knipoog en een glimlach, bijgestaan door een mystery guest, reist hij samen met jullie door de nationale voetbalgeschiedenis van onze Flames en Duivels.

Een unieke show, voor de fans van het voetbal en al die anderen…

In samenwerking met Royal Capellen FC