Het grootste Belgische metal fenomeen viert zijn 30ste verjaardag!
In 2023 staat Channel Zero exact 33 jaar op het podium. Naar aanleiding van het 30-jarige bestaan werd er een speciale tour ingelast, maar die werd omwille van covid uitgesteld.
De tour ging van start in 2023 met oa 3 uitverkochte AB’s
De band wil deze verjaardag dan ook samen met zijn fans vieren en doet dat ook in de hometown van leadzanger Franky De Smet-Van Damme: Brugge. De nieuwe Cactus Club zal op vrijdag 8 september 2023 het decor zijn van een avond bulderen en knallen.

Channel Zero kan al terugblikken op 7 studioalbums. 7 metalparels waarvan ‘Unsafe’ en ‘Black Fuel’ ongetwijfeld dé klassiekers bij uitstek zijn die epische singles hebben voortgebracht als ‘Black Fuel’, ‘Help’ en ‘Suck My Energy’. Live heeft de band in al die jaren zowat elk Europees festival plat gespeeld en de ganse wereld rond getoerd met internationale artiesten als Body Count, Megadeth, Danzig, Biohazard en Kiss.

Muzikaal heeft Channel Zero de afgelopen 3 decennia een memorabel internationaal parcours afgelegd, maar er waren soms ook minder mooie momenten. Tijdens deze feestelijke avond kijkt de band terug op dit roemrijke verleden met lief en leed, maar vooral ook met keiveel goede, luide muziek!

Support: After All
Het Brugse After All is één van Belgiës langst actieve en bekendste thrashbands. De groep tourde met grote namen als King Diamond, Anthrax, Testament en Fear Factory, stond op Graspop en Alcatraz en opende voor Judas Priest in de Lotto Arena. In de Cactus Club wisselt After All de knallers van het tiende album ‘Eos’ af met underground hits van de voorbije dertig jaar.