Zo Dankbaar

De “Grande Dame” van het Vlaamse variététheater komt dichter bij haar fans dan ooit tevoren.

Met haar show “Zo Dankbaar” wil ze iedereen bedanken voor de afgelopen 55 jaar uit haar immense carrière. Een loopbaan die haar 23 jaar lang quasi elke dag op de buis bracht in Familie. Nog steeds is haar personage “Zatte Rita” immens populair. Zo liet ze in een volle Lotto Arena het dak eraf gaan met haar sketch ter gelegenheid van 30 jaar “Familie”. Met al haar ervaring weet Jacky als de beste hoe je een variétéshow in elkaar steekt.

Jacky staat tijdens deze voorstelling zij aan zij met Jan Wuytens, coming man aan het Vlaamse showbizzfirmament. De combinatie van Jacky’s humor en zang en Jans gouden stem, zorgt voor menig hoogtepunt tijdens deze namiddagvullende voorstelling!

Naast Jacky en Jan, staat ook de legendarische Popkoning op de planken tijdens “Zo Dankbaar”. De chemie die er tussen de Popkoning en Jacky was bij het legendarische tv-programma HT&D, is er nog steeds. Dat kun je nu zelf live meemaken!

De professionele danseressen van D-Dance Productions, onder leiding van Evelyne Delameillieure, zetten de kers op de taart!

Laat je 3 uur lang entertainen, verbazen, verleiden…door dit unieke totaalspektakel!