Maak je avond compleet… Een hapje eten op voorhand? Nadien nog gezellig iets gaan drinken? Of wil je misschien ook overnachten in de stad? Hieronder vind je alvast enkele tips, allemaal op wandelafstand van de zalen waar onze muziekshows doorgaan. Enjoy!

BruggeGentOostende

Ben je nog op zoek naar het perfecte verblijf voor een weekendje, vakantie of businesstrip aan de Belgische kust of in Limburg? Met de kortingscode ‘HSCOMEDY5’ krijgen alle klanten van Comedyshows.be en Show-Time.be 5% korting op hun meerdaags verblijf bij Holiday Suites.

Brugge
't Bagientje


Vlaamse keuken & charmant hotel op 10 min wandelafstand van het centrum. Lekkere Vlaamse en seizoensgebonden gerechten. Er zijn 7 hotelkamers aanwezig.

– Locatie: Oostmeers 130 – 8000 Brugge
– Op 600m van het Concertgebouw – Op een 10-tal min. wandelen van de Stadsschouwburg & de Biekorf
– Reserveren: bagientje.be / 050 33 11 20

Poules Moules


Ons restaurant is ondergebracht in een gerenoveerd pand uit de 17de eeuw met een typisch geschilderde trapgevel. Onze specialiteiten zijn mosselen en kip, maar ook onze pasta’s en visgerechten worden door de vaste klanten sterk geapprecieerd.

– Locatie: Simon Stevinplein 9, 8000 Brugge
– Op 600m van de Stadsschouburg en de Biekorf – Op 550m van het Concertgebouw
– Reserveren: poulesmoules.be / 050 34 61 19

Concertgebouwcafé


Of je nu klaar bent voor een aperitiefje, snakt naar een gezonde lunch, toe bent aan koffie-met-krant, wil voorbeschouwen of nakaarten bij een voorstelling: het Concertgebouwcafé heeft een tafeltje voor jou! Op zondag neem je hier de meest knapperige start van de dag, terwijl kinderen zich uitleven in gratis speelhoeken. Het Concertgebouwcafé is ook het uitgelezen vertrek- of eindpunt van het Concertgebouw Circuit, een interactieve tocht door het bijzondere kunstenhuis.

– Locatie: ’t Zand 34, 8000 Brugge
– Meer info: concertgebouw.be/cafe en +32 50 47 69 81

Blend wijnbar


Gezellige wijnbar / wijnwinkel met een zeer ruime keuze aan wijnen, geselecteerd door topsommeliers. Er zijn 30 soorten per glas en 350 soorten per fles te ontdekken.

– Locatie: Kuipersstraat 8-10 – Brugge
– Op 50 meter van theaterzaal de Biekorf en 100 meter van de Stadsschouwburg. Op 10 min. wandelen van het Concertgebouw.
– Website: blendwijnhandel.be

Acacia Hotel


Het Acacia Hotel is één van de hotels in Brugge dat uitermate geschikt is voor zowel een zakelijk verblijf als voor een weekendje weg. Gelegen in het historische centrum van Brugge is het de ideale plek om de vele musea, kerken en het Belfort te bezoeken.

In de ruime, smaakvol ingerichte ontbijtruimte kan U genieten van een uitgebreid ontbijtbuffet met verse producten, warme en koude gerechten. Wenst U te ontbijten in openlucht ? Geen probleem, neem gerust plaats op het aanpalende terras.

– Locatie: Korte Zilverstraat 5 – Brugge
– Op 300m van de Biekorf, 500m van de Brugse Stadsschouwburg en 600m van het Concertgebouw.
– Website: hotel-acacia.com

Gent
Basta Resto


Basta Resto is een restaurant, hoofdzakelijk Mediterraans geinspireerde fusion keuken met hip design en een vriendelijke sfeer. Ons interieur bevat veel Scanidnavische invloeden. We focussen op heerlijk, vers en gezond eten met gastvrijheid opgediend.

– Locatie: Zuidstationstraat 2, 9000 Gent
– Op 200 meter van Capitole Gent
– Reserveren: bastaresto.com / 09 336 70 75

Oostende
Brasserie Du Parc


De ‘Brasserie du Parc’ is gevestigd op het pittoreske Marie-Joséplein in het centrum van Oostende. Frisse salades, een rijkelijke Noordzeevissoep, garnaalkroketten, … dit is slechts een greep uit onze menukaart die door dagelijks wisselende suggesties aangevuld wordt. ‘Du Parc’ is ook alom gekend om zijn smaakvolle koffie die wordt geserveerd in zilveren koffiefilters.

– Locatie: Marie-Joséplein 3, Oostende
– Op 80 meter van Kursaal Oostende
– Website: brasserieduparc.be
– Tel.: 059 51 13 05

ROOD


Loungebar Rood, de perfecte start van een ontspannende avond ! Een lekker glas wijn, champagne of cocktail? Of heb je zin in een snelle hap als een croque , spaghetti , camembert in de oven, lookbroodjes , serrano , lomo, sardienen, fuet, mini hamburgers , ribbetjes …. voor of na het optreden? 1 adres : Loungebar ROOD . We serveren een uitgebreid gamma aan suggestiewijnen per glas , spirits en bites ! Ook na het optreden kunt u bij ons terecht , we zijn namelijk 7 op 7 open tot minstens 2 uur ‘s nachts . Telkens weerklinkt de beste muziek van de jaren 70 en 80. Enig in Oostende ! Let ook op de knipoogjes naar de klassieker The Godfather. We beschikken over een ruim zonneterras.

– Locatie: Van Iseghemlaan 87 – Oostende
– Op 60 meter van Kursaal Oostende

Gastrobar Sam


Zoals je kan merken is de naam Jan’s Cafe vervangen door Gastrobar Sam.  Sam Vancoppenolle ontvangt jullie graag in een totaal nieuw interieur, een totaal nieuwe naam! Uiteraard ben je bij ons welkom voor een lekker glaasje wijn aan de bar, maar wie wenst te lunchen of uitgebreid te dineren vindt bij ons vast en zeker wat hij zoekt.

In onze Frans-Belgische keuken komen enkel topproducten aan bod. We werken met dagverse vis maar ook de vleeseters worden verwend.

– Locatie: Van Iseghemlaan 60 – Oostende
– Tegenover Kursaal Oostende
– Website: www.gastrobarsam.be

Hotel Ter Streep


U vindt ons in het hart van Oostende, dichtbij het strand, casino, winkelcentrum, het stadspark, uitgaansbuurt en de jachthaven. Een gezellig hotel met ruime kamers en alle comfort. Wij bieden arrangementen waarbij u een ticket voor een show + overnachting aan een goedkoper tarief krijgt.

– Locatie: Leopold II-laan 14 – Oostende
– Op 150 meter van Kursaal Oostende
– Website: terstreep.be

Hotel Prado


Hotel Prado is een charmant familiehotel in centrum Oostende en meteen ook dé ideale uitvalsbasis voor een ontspannend verblijf aan zee. Het hotel biedt u gezellige en comfortabele kamers met een ruime badkamer. Wij zorgen voor een warm onthaal, propere kamers en een uitgebreid ontbijtbuffet in de enige, echte stad aan zee.

– Locatie: Leopold II-laan 22 – Oostende
– Op 150 meter van Kursaal Oostende
– Website: hotelprado.be