60 jaar na het overlijden van één van de bekendste Franstalige sterren ooit,  brengt Anne Carrere haar nieuwe show PIAF – Non Je Ne Regrette Rien ….  naar het Concertgebouw van Brugge.

Sinds 2015 heeft Anne Carrere wereldwijd succes in de rol van Piaf, met meer dan 400 concerten in 50 landen en meer dan 1 miljoen toeschouwers! Van de Opera in Rio de Janeiro tot de Acropolis in Athene of de Barbican in Londen, ze bracht overal het repertoire van Edith Piaf ! In 2017 speelde Anne Carrere voor uitverkochte zalen in Carnegie Hall in New York. Haar nieuwe show, PIAF par Anne Carrere / Non, Je Ne Regrette Rien …  ging in première op 15 oktober 2022.

Anne Carrere wordt unaniem beschouwd door degenen die dicht bij Edith Piaf staan (zoals Germaine Ricord, Ginou Richer en vooral Charles Dumont) als “de muzikale erfgename” van Edith Piaf. In een show van 2 x 45 minuten kan je genieten van de geschiedenis en het werk en het leven van de zangeres Edith Piaf. Bienvenue … en geniet van deze uitzonderlijke show rond het leven en werk van Edith Piaf … exclusief door Anne Carrere in Brugge op 7 september 2024!

La Vie En Rose,  Non, Je Ne Regrette Rien, Milord, Mon Dieu , Hymne à l’amour, Padam … Padam …L’Accordéoniste ….