Simon & Garfunkel Through the Years, door critici geprezen als één van ’s werelds beste Simon & Garfunkel tributes, blijft publiek over de hele wereld verbazen. Met verbluffende vocale harmonieën, van muzikanten van wereldklasse, neemt dit spectaculaire concert je mee op een reis door de epische songs en de geschiedenis van het legendarische duo Simon en Garfunkel.

“Een van de beste tribute shows ter wereld” – Stuart Cameron (BBC en IT).

De show is een viering van de weg naar wereldfaam van twee jongens uit Queens, New York, die uitgroeiden tot het meest succesvolle folkrock duo van de jaren ’60. Alleen al in de VS verkochten ze 38 miljoen albums en ontvingen ze 10 Grammy Awards. In 1981 traden ze op voor meer dan een half miljoen mensen in “hun” New York en in 1990 werden ze opgenomen in de Rock and Roll Hall of Fame.

Dan Haynes en Pete Richards zijn sinds de oprichting in 2011 de frontmannen van Simon & Garfunkel Through the Years. Net als hun idolen werden ze vrienden op school en konden ze het niet laten om al op jonge leeftijd samen te zingen.

De show ging al op wereldtournee door het Verenigd Koninkrijk, heel Europa, de Verenigde Staten, Australië en stond zelfs al op West End Londen. Sinds het Edinburgh Festival Fringe in 2014 worden ze geprezen als “een van de beste vocale groepen die vandaag de dag op tournee zijn, wiens geluiden gewoonweg adembenemend zijn”. De ontelbare uitverkochte shows zijn een logisch gevolg van het geroemde duo.

Met alle grote hits zoals The Sound of Silence, Mrs Robinson, The Boxer en het iconische Bridge Over Troubled, mag je deze fenomenale show niet missen.

“Een echt meesterwerk” – BBC Radio
“Een van de beste tribute shows ter wereld” – Stuart Cameron” – BBC & ITV