The Johnny Cash Roadshow "Sin & Redemption"

Johnny Cash is nog altijd een van de meest gevierde stemmen in de countrymuziek. En intussen is de tributeband Johnny Cash Roadshow al bijna even legendarisch. ‘Sins & Redemption’ is hun nieuwe show.

Johnny Cash Roadshow is terug met een geheel nieuwe productie van hun geliefde show.

Deze keer op een podium in Folsom Prison-stijl brengt de bekroonde Clive John een eerbetoon aan Cash op zijn eigen unieke manier. Samen met zijn iconische vrouw June Carter (Meghan Thomas) en een aantal van de beste muzikanten ter wereld die contrabas, Fender telecaster en akoestische gitaren, drums, piano, trompet en vierstemmige vocale harmonieën spelen. Je ervaart de veelzijdigheid en diepgang van deze tijdloze songs met alle hits zoals ‘Walk the Line’, ‘Ring of Fire’, ‘Jackson’, ‘Orange Blossom Special’ en ‘Boy Named Sue’ naast wat donkerder materiaal van de latere American Recordings zoals ‘Hurt’.

De show  is een emotionele achtbaan door Cash’ carrière, samengepakt in één fantastische, onvergetelijke avond entertainment. Met staande ovaties elke avond, is Johnny Cash Roadshow de langstlopende, meest erkende en nog steeds de grootste en beste viering van Johnny Cash in de wereld van vandaag gegarandeerd dat je meer wilt.