(ft. Maureen)

Tina Turner, ‘the Queen of Rock ’n Roll’, brak in de jaren 60 & 70 door samen met haar echtgenoot Ike als het duo Ike & Tina Turner. In de jaren 80 brak zij met Ike en startte ze haar uiterst succesvolle solocarrière. De zangeres was met 200 miljoen verkochte platen de bestverkopende vrouwelijke rockartiest en verkocht de meeste concerttickets van alle soloartiesten ter wereld. Tina stond bekend om haar krachtige stemgeluid en om haar energieke optredens, de laatste was in mei 2009. Op 24 mei 2023 overleed deze power vrouw; ze werd 83 jaar.

Maureen Alberg  ís Tina Turner, letterlijk. Doe je ogen dicht en je hoort Tina… Kijk en je ziet Tina. Dezelfde tomeloze energie en ook qua uiterlijk is de gelijkenis treffend: she’s Tina! Samen met haar twee spectaculaire backing vocalisten, die tijdens het zingen dansen alsof hun leven er vanaf hangt en zes te gekke muzikanten, neemt Maureen je mee op de ultieme Tina trip!

Van de bekendste hits tot aan de beste album-nummers, je hoort ze allemaal voorbij komen.

De authentieke sounds en feels nemen je moeiteloos mee naar de mega stadionconcerten waar Tina Turner bekend om stond en waarmee ze miljoenen fans aan zich wist te binden.

Met This is Tina! ervaar je dé ultieme Tina Turner experience!